test
Malzemeler:
1
çay bardağı yoğurt
2
çay bardağı eritilmiş margarin
2
çay bardağı toz şeker
2
adet yumurta
1
tatlı kaşığı karbonat
Aldığı
kadar un (Elenmiş)
1
çay bardağı toz şeker (üzeri için)
Fırını
170 derecede ısıtınız.
Tepsinize
yağlı kağıt seriniz.
Geniş
bir kap içerisinde yoğurt, margarin, toz şeker ve iki adet yumurtayı şeker
eriyene kadar karıştırınız.
Karbonatla
birlikte elenmiş olan unu yavaş yavaş ilave ederek yumuşak bir hamur yapınız.
Hamurdan
ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayınız ve tepsiye değmeyecek
kısımlarını toz şekere bulayınız.
20-25
dakika kadar kurabiyelerin renkleri pembeleşene kadar pişiriniz.
Afiyet
Olsun.
Yorumlar